Με νίκες συνέχισαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός, τεσσάρα τα Τρίκαλα, τρίποντο-ανάσα για Αγροτικό Αστέρα
Την ενδέκατή του εντός έδρας νίκη σε δώδεκα ματς πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς νίκησε 2-1 την Καλλιθέα. Σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την Ηλιούπολη (4-0). Δύσκολο τρίποντο πήρε ο Λεβαδειακός (2-1 τον Εθνικό).
Την ενδέκατή του εντός έδρας νίκη σε δώδεκα ματς πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αγιαξ της Ηπείρου νίκησε 3-1 την Καλλιθέα χάρη σε γκολ των Μπακαγιόκο (52’), Τζανή (64’) και Σκούφαλη (90+1’). Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Παπαναστασίου στο 61ο λεπτό.
Σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα, που ξέσπασαν στο δεύτερο ημίχρονο και φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την Ηλιούπολη (4-0). Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ο Ουέλινγκτον, που άνοιξε τον δρόμο με δύο γκολ (49’, 51’). Τα τέρματα του Βραζιλιάνου μέσου συμπλήρωσαν ο Μανουσάκης στο 71’ και ο Κόρμπος στο 77ο λεπτό.
Αντίθετα, δύσκολο τρίποντο πήρε ο Λεβαδειακός (2-1 τον Εθνικό). Μπάρκογλου και Ναπολεόνι σκόραραν στο 15’ και το 54’ αντίστοιχα και έδειξαν ότι το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα θα έπαιρνε άνετα τους τρεις βαθμούς. Οι Πειραιώτες δεν τα παράτησαν, μείωσαν με τον Ριμκεβίτσιους στο 54ο λεπτό, όμως αν και πίεσαν δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Βαθιά ανάσα παραμονής πήρε ο Αγροτικός Αστέρας, που κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Διαγόρα και πήρε μία δίκαιη νίκη (3-0). Ο Τσούκλης έκανε την αρχή στο 41΄, ο Σαπάνης τον ακολούθησε στο 54’ και ο Στεφανίδης στο 71ο λεπτό έκλεισε τον χορό των γκολ.
Η Βέροια χρειάστηκε περίπου 19 λεπτά για να πάρει το τρίποντο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0). Ο Αουρέλιο στο 65’ απομάκρυνε το άγχος από τους γηπεδούχους, ενώ ο Κουτσοσπύρος στο 84’ «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του. Τέλος, ισόπαλοι με σκορ 0-0 ήρθαν στην Κατερίνη Πιερικός και Ιωνικός.