Νέα σφαλιάρα για την Μπάγερν Μονάχου, παρέμεινε δεύτερη η Λεβερκούζεν
Μετά τις Ντόρτμουντ, Σάλκε (Κύπελλο) και το Ανόβερο έδωσε ένα ακόμα πιο σκληρό μάθημα στην Μπάγερν Μονάχου, την οποία νίκησε με 3-1. Εκπληκτική εμφάνιση για την Νυρεμβέργη, που με τέσσερα γκολ του Αϊγκλερ νίκησε 5-0 την Ζανκτ Πάουλι. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 3-0 της Βόλφσμπουργκ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Μετά τις Ντόρτμουντ, Σάλκε (Κύπελλο) και το Ανόβερο έδωσε ένα ακόμα πιο σκληρό μάθημα στην Μπάγερν Μονάχου, την οποία νίκησε με 3-1. Εκπληκτική εμφάνιση για την Νυρεμβέργη, που με τέσσερα γκολ του Αϊγκλερ νίκησε 5-0 την Ζανκτ Πάουλι.
Σπουδαίο τρίποντο πήρε η Στουτγάρδη (1-0 τη Σάλκε) και έδειξε ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να μην πέσει στην δεύτερη κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για την Γκλάντμπαχ, που επικράτησε 2-0 της Χόφενχαϊμ.
Αντίθετα, απογοητευτική για ακόμη μία φορά ήταν η Αίντραχτ Φρανκφούρτης, που έμεινε στο 0-0 με την Καϊζερσλάουτερν. Για 86 λεπτά αγωνίστηκε ο Φάνης Γκέκας, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο μπήκε και ο Γιάννης Αμανατίδης.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 3-0 της Βόλφσμπουργκ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ για τις «ασπιρίνες» πέτυχαν οι Μπέντερ, Ρενάτο Αουγκούστο και Κίσλινγκ