Ο Μουρίνιο γλίτωσε από επίθεση οπαδού με μαχαίρι
Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία με αποκάλυψη ραδιοσταθμού ότι οπαδός αποπειράθηκε να μαχαιρώσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο αεροδρόμιο της Κορούνια στις 25 Φεβρουαρίου, δύο μέρες πριν το ματς των Μερέγχες με την Ντεπορτίβο! Βέβαια, οι Μαδριλένοι θέλησαν να αποκρύψουν το περιστατικό.
Κοντούρης Λευτέρης
Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία με αποκάλυψη ραδιοσταθμού ότι οπαδός αποπειράθηκε να μαχαιρώσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο αεροδρόμιο της Κορούνια στις 25 Φεβρουαρίου, δύο μέρες πριν το ματς των Μερέγχες με την Ντεπορτίβο! Βέβαια, οι Μαδριλένοι θέλησαν να αποκρύψουν το περιστατικό.
Πιο συγκεκριμένα, στον «Cadena Ser» ο Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα μίλησε για το περιστατικό, επικαλούμενος πηγές μέσα από τον σύλλογο. Ο Ισπανός δημοσιογράφος ανέφερε ότι μόλις η αποστολή της Ρεάλ έφτασε στη Κορούνια, ο Μουρίνιο πήγε σε ένα πηγαδάκι οπαδών, οι οποίοι ήθελαν αυτόγραφα. Ο «Special One» δεν αρνήθηκε και με την συνοδεία των ανθρώπων ασφαλείας της ομάδας της Μαδρίτης πραγματοποίησε την επιθυμία του κόσμου.
Την ώρα που ο Πορτογάλος υπέγραφε ένα από τα άτομα ασφαλείας, ονόματι Εντουάρντο, που βρισκόταν πίσω του ένιωσε ένα πόνο που προήλθε από μαχαιριά. Εκείνη της ώρα, ο Μουρίνιο απομακρύνθηκε και μπήκε στο πούλμαν γρήγορα, χωρίς να αντιληφθεί κανένας κάτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442