Για πάντα «μπέμπης» ο Γκιγκς, ανανέωσε ως το 2010
Μπέμπης για πάντα θα παραμείνει ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμη έναν χρόνο, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2012. Αυτό σημαίνει ότι ο Ουαλός μεσοεπιθετικός θα διανύσει τη νέα σεζόν την 21η χρονιά του στο «Θέατρο των Ονείρων»!
Μπέμπης για πάντα θα παραμείνει ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμη έναν χρόνο, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2012. Αυτό σημαίνει ότι ο 37χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός θα διανύσει τη νέα σεζόν την 21η χρονιά του στο «Θέατρο των Ονείρων»!
Ο Γκιγκς είναι μέλος της Γιουνάιτεντ από το 1990 και έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Έχει καταγράψει 862 συμμετοχές και έχει σημειώσει μέχρι σήμερα 158 γκολ! Στο παλμαρέ του συγκαταλέγονται 11 πρωταθλήματα Αγγλίας, τέσσερα Κύπελλα, τρία Λιγκ Καπ, δύο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης.
«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον Ράιαν Γκιγκς. Είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας υπέροχος άνθρωπος. Για να έχεις την επιθυμία και την ικανότητα σε αυτή την ηλικία να παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο σε μια θέση άκρως απαιτητική, πρέπει να είσαι πραγματικά ξεχωριστό άτομο», είπε για αυτόν ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.
Από την πλευρά του ο Ουαλός παίκτης τόνισε ότι «το μόνο που ήθελα πάντα ήταν να παίζω για την Γιουνάιτεντ και είμαι τυχερός που το κάνω αυτό εδώ και 20 χρόνια και ακόμη μπορώ να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-118x85.jpg)























![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442