
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο Δήμο Πειραιά
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο Δήμο Πειραιά
Σύσκεψη για την πάταξη του παράνομου εμπορίου στο παζάρι του Πειραιά πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πειραιά μεταξύ του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, των αρμόδιων αντιδημάρχων Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αναστάσιο Κάρλε της Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργο Δαβάκη και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Στέλιο Διαμαντίδη.
«Από αυτή τη Κυριακή στόχος μας είναι να μην υπάρχει ούτε ένας παράνομος στο κυριακάτικο παζάρι. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους παράνομους» ανέφερε ο Β.Μιχαλιολάκος, λέγοντας πως σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά θα καθοριστούν οι όροι και τα κριτήρια για την έκδοση νέων αδειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442