
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο Δήμο Πειραιά
Σύσκεψη για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο Δήμο Πειραιά
Σύσκεψη για την πάταξη του παράνομου εμπορίου στο παζάρι του Πειραιά πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πειραιά μεταξύ του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, των αρμόδιων αντιδημάρχων Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αναστάσιο Κάρλε της Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργο Δαβάκη και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Στέλιο Διαμαντίδη.
«Από αυτή τη Κυριακή στόχος μας είναι να μην υπάρχει ούτε ένας παράνομος στο κυριακάτικο παζάρι. Δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους παράνομους» ανέφερε ο Β.Μιχαλιολάκος, λέγοντας πως σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά θα καθοριστούν οι όροι και τα κριτήρια για την έκδοση νέων αδειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442