Ο Μοϊσές Ουρτάδο υπέστη μυική ρήξη και θα απουσιάσει από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, όταν και θα διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.
Ποδαρικό στις προπονήσεις με το… αριστερό για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μοϊσές Ουρτάδο υπέστη μυική ρήξη και θα απουσιάσει από τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη.
Ο ισπανός μέσος αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης και αποχώρησε. Την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, όταν και θα διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για μυϊκή ρήξη.
Ετσι ο Ολυμπιακός μένει χωρίς κόφτες, τουλάχιστον, για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αφού και ο Ντουντού έχει τεθεί εδώ και καιρό νοκ άουτ και βρίσκεται στην Βραζιλία, όπου συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.
Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ως παρτενέρ του Αριέλ Ιμπαγάσα, εκτός αν ο Βαλβέρδε επιλέξει τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος όμως προέρχεται από τραυματισμό.
Ο διεθνής μεσοαμυντικός ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον «γηραιό».
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι με προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη στις 19:00.