Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οι γονείς του δίχρονου παιδιού, που σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο σώμα του παιδιού εντοπίστηκαν, επίσης, εγκαύματα και εκδορές.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οι γονείς του δίχρονου παιδιού, που σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Το παιδί μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας και μόλις οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Παράλληλα, κλήθηκε και η ιατροδικαστής, προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια τού θανάτου.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το παιδάκι κατέληξε λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, ενώ κακώσεις εντοπίστηκαν και στο υπόλοιπο σώμα, όπως επίσης εγκαυματικές βλάβες και εκδορές.
Οι αστυνομικοί ανέκριναν τους γονείς και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, που έχουν άλλα δύο παιδιά, αρνούνται τις κατηγορίες. Σήμερα, Σάββατο, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών.