Ο Κρισμάρεβιτς διάδοχος του Όγιος στον πάγκο της Ανόρθωσης
Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Γκιγιέρμο Ογιος στον πάγκο της Ανόρθωσης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου την Τετάρτη. Το διοικητικό συμβούλιο της «κυρίας» αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον Όγιος, μετά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Γκιγιέρμο Ογιος στον πάγκο της Ανόρθωσης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου την Τετάρτη.
Το διοικητικό συμβούλιο της «κυρίας» αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον Όγιος, μετά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο πάγκος της ομάδας ωστόσο δεν έμεινε κενή, καθώς ο Κρισμάριβιτς κλήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Κρισμάρεβιτς είναι η υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης θα καθίσει στον πάγκο για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.
Το τέλος με τον Όγιος
Ο Γκιγιέρμο Ογιος μετρούσε ώρες από το απόγευμα της Τρίτης, όταν και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κυπριακού συλλόγου, Κυριάκο Κούσιο.
Ο Αργεντινός τεχνικός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Η «απολογία» του δεν έπεισε τον διοικητικό ηγέτη της «κυρίας» του κυπριακού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με τον Τύπο του νησιού ήταν δεδομένη η αποχώρηση του Αργεντινού από την ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442