Υγιές πολιτικό κλίμα και σταθερότητα ζητά από τα κόμματα ο ΣΕΒ
Κάλεσμα στον πολιτικό κόσμο να αναλάβει τις ευθύνες του, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Εκτίμησε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για το μέλλον, συμπληρώνοντας: «Ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του. Το πολιτικό σύστημα καλείται τώρα να αναλάβει τις δικές του.»
Κάλεσμα στον πολιτικό κόσμο να αναλάβει τις ευθύνες του, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο επικεφαλής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών εκτίμησε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για το μέλλον, συμπληρώνοντας: «Ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του. Το πολιτικό σύστημα καλείται τώρα να αναλάβει τις δικές του.»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας, ώστε να προχωρήσουν οι τομές που χρειάζεται η οικονομία και η κοινωνία.
«Ωστόσο, πολιτική σταθερότητα χωρίς υγιές πολιτικό κλίμα δεν μπορεί να υπάρξει. Ο λαός ανέλαβε στην κάλπη τις ευθύνες του. Το πολιτικό σύστημα καλείται τώρα να αναλάβει τις δικές του.»
Χαρακτήρισε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της δύσκολης προσπάθειας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, υπογραμμίζοντας:
«Ο λαός μας αντιμετώπισε ώριμα τα τεχνητά διλήμματα και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
» Αναδέχεται υπεύθυνα το αναγκαίο κόστος αυτής της προσπάθειας -αλλά, δίκαια και αυτονόητα, αδημονεί να δει το αντίκρυσμά της.»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας