Άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Φιλεταίρου 19 στο Παγκράτι, με αποτέλεσμα από την έκρηξη να προκληθούν φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Η επίθεση αποδίδεται από την αστυνομία σε προσωπικές διαφορές και γίνεται προανάκριση από Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.