Ανησυχεί για τον Φουστέρ ο Βαλβέρδε
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει καλά - καλά αρχίσει, ωστόσο, το πρώτο πρόβλημα που προέκυψε ακούει στο όνομα Νταβίντ Φουστέρ. Ο ισπανός μέσος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Αρη, καθώς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί διάταση.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει καλά – καλά αρχίσει, ωστόσο, το πρώτο πρόβλημα που προέκυψε ακούει στο όνομα Νταβίντ Φουστέρ.
Ο ισπανός μέσος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Αρη, καθώς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί διάταση.
Σε περίπτωση που αυτή η εκτίμηση επιβεβαιωθεί, τότε η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο (30/10) κρίνεται αμφίβολη.
Ο Φουστέρ αποτελεί παίκτη – κλειδί για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ο Βαλβέρδε θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του στο ΟΑΚΑ, γι` αυτό και το ιατρικό τιμ της ομάδας του Πειραιά θα δώσει μάχη για να τον αποθεραπεύσει.
Εκτός από τα δυσάρεστα, υπάρχουν, πάντως και ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς οι Μοϊσές Ουρτάδο και Μάρκο Πάντελιτς αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Βαλβέρδε να τους χρησιμοποιήσει και στο ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη την Τετάρτη (27/11).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442