Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στη διοίκηση του ΗΣΑΠ για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης των έργων
Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΗΣΑΠ πραγματοποίησε την Πέμπτη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ ζητώντας, μεταξύ άλλων, να σταματήσει η διετής -λόγω έργων- ταλαιπωρία των επιβατών, που χρησιμοποιούν τον Ηλεκτρικό. Η διοίκηση δεσμεύθηκε για σειρά θεμάτων, ενώ τοποθέτησε την ολοκλήρωση των έργων στα τέλη του 2010. Εφόσον δεν προκύψουν σοβαρά εμπόδια.
Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΗΣΑΠ πραγματοποίησε την Πέμπτη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ ζητώντας, μεταξύ άλλων, να σταματήσει η διετής -λόγω έργων- ταλαιπωρία των επιβατών, που χρησιμοποιούν τον Ηλεκτρικό.
Συγκεκριμένα ζητήθηκε:
Nα οριστικοποιηθεί ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου ανακατασκευής της γραμμής, που σύμφωνα με την αρχική μελέτη έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί εδώ και 8 μήνες,
Nα εξεταστεί άμεσα η δυνατότητα δρομολόγησης επιπλέον συρμών, τουλάχιστον κατά τις ώρες αιχμής Ν
Να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα επιβίβασης και αποβίβασης στο σταθμό ΚΑΤ και κατά την άνοδο και κατά την κάθοδο των συρμών, σταθμός που εξυπηρετεί τους ασθενείς, το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΚΑΤ και τους δημότες τεσσάρων γειτονικών δήμων.
Ο διευθύνων σύμβουλος, Χαράλαμπος Αραμπατσάκος, δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη εβδομάδα οι συρμοί και στις δυο κατευθύνσεις στο σταθμό ΚΑΤ θα επιβιβάζουν και αποβιβάζουν επιβάτες, θα εξετάσει άμεσα τη δυνατότητα ενίσχυσης του δρομολογίου με επιπλέον συρμούς.
Σχετικά με την ολοκλήρωση των εργών δήλωσε ότι μέχρι τέλος του 2010 θα ολοκληρωθούν, εφόσον δεν προκύψουν σοβαρά εμπόδια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.