Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Σίτο Ριέρα στην πρόσφατη αναμέτρηση του Πανιώνιου με την Ξάνθη, προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του Θανάση Κωστούλα. Ο παίκτης του Πανιωνίου ζήτησε συγγνώμη από τον Κωστούλα για το μαρκάρισμα, ενώ και η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέφρασε τη λύπη και τη συμπαράστασή της στον έμπειρο άσο, στέλνοντάς του μία ανθοδέσμη.
Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Σίτο Ριέρα στην πρόσφατη αναμέτρηση του Πανιώνιου με την Ξάνθη, προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του Θανάση Κωστούλα.
Ο έμπειρος αμυντικός υπέστη διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες.
Ο Ριέρα του Πανιωνίου ζήτησε συγνώμη από τον Κωστούλα για το μαρκάρισμα, ενώ και η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέφρασε τη λύπη και τη συμπαράστασή της στον έμπειρο άσο, στέλνοντάς του μία ανθοδέσμη.