Αρνητική ήταν η απάντηση του μάνατζερ του Μπλάνκο στην πρόταση που του κατέθεσε ο Σταύρος Αδαμίδης για την ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με την ΑΕΚ. Η πλευρά του Αργεντινού αρνήθηκε τις 500.000 ευρώ ετησίως που του προσφέρει η Ένωση και όπως φαίνεται οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται σε διαζύγιο.
Αρνητική ήταν η απάντηση του μάνατζερ του Μπλάνκο στην πρόταση που του κατέθεσε ο Σταύρος Αδαμίδης για την ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με την ΑΕΚ. Η πλευρά του Αργεντινού αρνήθηκε τις 500.000 ευρώ ετησίως που του προσφέρει η Ένωση και όπως φαίνεται οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται σε διαζύγιο.
Δηλώσεις σχετικά με το θέμα έκανε και ο μάνατζερ του αργεντινού, Γκουστάβο Οναϊντία, στην SportDay.
«Έλαβα την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησα αμέσως αρνητικά, διότι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχει προσφέρει ο Ισμαέλ αυτά τα τρία χρόνια. Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και είναι πολύ μακριά από αυτά που ζητούσαμε.
»Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει, προσφέροντάς του όσα κρίνει πως πρέπει να του προσφέρει. Και ο Μπλάνκο, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι αυτά δεν είναι ικανοποιητικά σε σχέση με όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η τελική πρόταση της ΑΕΚ, αυτό το ξέρει η διοίκησή της.
»Είναι πολύ μικρότερη από την πρόταση που έγινε στον Τζιμπούρ, αλλά εμείς δεν κρίνουμε τις άλλες προτάσεις. Κρίνουμε τι έχει προσφέρει ο παίκτης και θεωρούμε ότι με την πρόταση αυτήν δεν ανταμείβεται.
»Με τον πρόεδρο της ΑΕΚ συζητάμε το οικονομικό. Το αγωνιστικό το κερδίζει κάθε παίκτης στο γήπεδο. Προς το παρόν ο προπονητής κρίνει πως κάποιος άλλος επιθετικός μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μπλάνκο».
«Θα δημοσιοποιήσω την πρόταση για να ξέρει ο κόσμος τι απορρίψατε. Καλή τύχη στον Ισμαέλ»! «Θέλουμε κι εμείς να δημοσιοποιήσετε την πρόταση, για να ξέρει ο κόσμος και να κρίνει. Καλή τύχη στην ΑΕΚ», ήταν η απάντηση του μάνατζερ. Περιμένει την απάντηση του Σκόκο
Όσον αφορά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός καταστήσει σαφές ότι θα έλεγε το «ναι» σε ένα ποσό που θα αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Οι απαιτήσεις του 25χρονου παίκτη κρίνονται υπερβολικά για τα δεδομένα της Ένωσης, η οποία δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο.
Έτσι, το βράδυ της Τρίτης τού έκανε μια αντικειμενικά καλή πρόταση. Ο Σκόκο των 600.000 ευρώ ετησίως (πολλά λεφτά και συγκεκριμένα 500.000 ευρώ έπαιρνε και στο Μεξικό με την Πούμας) έλαβε πρόταση για 800.000 ευρώ στάνταρ αποδοχές συν μπόνους.