Ενημέρωση Παπούλια από τον υπουργό Εξωτερικών για το πρόσφατο ταξίδι στην Κύπρο
Για το πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο υπουργός Εξωτερικών. Ο κ. Δρούτσας τόνισε ότι το πρώτο του ταξίδι με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών ήταν στην Κύπρο «γιατί ήθελα να στείλω ένα ξεκάθαρο και συμβολικό μήνυμα στον κυπριακό ελληνισμό ότι το Κυπριακό παραμένει ύψιστη προτεραιότητα στην ελληνική εξωτερική πολιτική».
Για το πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο ενημέρωσε την Τρίτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.
Ο κ. Δρούτσας τόνισε ότι το πρώτο του ταξίδι με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών ήταν στην Κύπρο «γιατί ήθελα να στείλω ένα ξεκάθαρο και συμβολικό μήνυμα στον κυπριακό ελληνισμό ότι το Κυπριακό παραμένει ύψιστη προτεραιότητα στην ελληνική εξωτερική πολιτική». Επίσης, μετέφερε στον κ. Παπούλια τους χαιρετισμούς του προέδρου της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.