Αντίστροφη μέτρηση για το Δ.Σ. του ΠΑΟ με σενάρια και απουσίες
Οι ανακοινώσεις έγιναν, οι πρωταγωνιστές πήραν θέση και πλέον οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πράξεις. Το ΔΣ της Παρασκευής (16:00) είναι ένα απο τα κρισιμότερα για την «πράσινη» ΠΑΕ, με τα σενάρια για την προεδρία να είναι πολλά. Ωστόσο, αυτό του Παύλου Γιαννακόπουλου που αρχικά ανέβασε τις πιθανοτητές του, τελικά... διαψεύστηκε από τον ίδιο. Ο Νικόλας Πατέρας δείχνοντας τις προθέσεις του αναμένεται να απουσιάσει, ενώ πλήθος φιλάθλων του «τριφυλλιού» θα δώσει το «παρών».
Οι ανακοινώσεις έγιναν, οι πρωταγωνιστές πήραν θέση και πλέον οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πράξεις. Το Δ.Σ. της Παρασκευής (16:00) είναι ένα απο τα κρισιμότερα για την «πράσινη» ΠΑΕ, με τα σενάρια για την προεδρία να είναι πολλά. Αυτό του Παύλου Γιαννακόπουλου αρχικά φάνηκε να ανεβάζει τις πιθανοτητές του, όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος το διέψευσε.
Πάντως, ο κ. Βαρδινογιάννης αναμένεται να προτείνει τον κ. Γιαννακόπουλο και σε αυτή την περίπτωση ο δεύτερος θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στην αύξηση του Μ.Κ.
Εν τω μεταξύ ο Νικόλας Πατέρας αναμένεται σήμερα, Πέμπτη, να αναχωρήσει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ελβετία για επαγγελματικούς λόγους και είναι πιθανό να απουσιάζει από το Δ.Σ.
Εξάλλου, πλήθος οπαδών του Παναθηναϊκού αναμένεται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΔΣ της Παρασκευής. Ο κόσμος έδειξε σε μεγάλο ποσοστό να παίρνει θέση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο ντέρμπι του μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ υπήρχε γενική δυσαρέσκεια για τις συνεχείς συγκρούσεις των μετόχων του συλλόγου.
Νέο «όχι» από Παύλο
Στο μεταξύ, ο ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλος, διέψευσε την Πέμπτη τις πληροφορίες που τον ήθελαν να ξανασκέφτεται τη στάση του και τελικά να δέχεται την ανάληψη της προεδρίας.
«Εγώ δεν πρόκειται να ανακατευτώ, το ξαναλέω. Το έχω πει πολλές φορές. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία του Παναθηναϊκού. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Το μόνο σίγουρο, μέχρι τώρα τουλάχιστον, οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» οδηγούνται σε αδιέξοδο, αφού κανένας δεν αποφασίζει να κάνει ένα βήμα μπροστά και να διαδεχτεί το Νικόλα Πατέρα. Αρκετοί πάντως είναι αυτοί που εκτιμούν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενδεχομένως και να προωθήσει κάποιον δικό του και έμπιστο άνθρωπο.
Γίνεται αντιληπτό πως όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, τα πάντα είναι ανοιχτά ενόψει του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή. Αν πάντως δεν αναδειχθεί λύση, ο Αντώνης Αντωνιάδης θα παραμείνει προσωρινά πρόεδρος της ΠΑΕ και η τελική απόφαση θα ληφθεί στη γενική συνέλευση στις 16 Ιουνίου.