Επιστρέφουν στην Εθνική ομάδα πόλο ο Χρήστος Αφρουδάκης και ο Μανώλης Μυλωνάκης, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός λόγω διαμάχης με την Ομοσπονδία. Οι δύο διεθνείς θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βόλο.
Επιστρέφουν στην Εθνική ομάδα πόλο ο Χρήστος Αφρουδάκης και ο Μανώλης Μυλωνάκης, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός λόγω διαμάχης με την Ομοσπονδία.
Οι δύο παίκτες πήγαν στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, όπου διεξάγεται το τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» και μίλησαν με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Δούμπα και συμφωνήθηκε να ενταχθούν στην προετοιμασία της Εθνικής.
Οι δύο διεθνείς δεν θα ταξιδέψουν στο Ντουμπρόβνικ για τον αγώνα της Τρίτης με την Κροατία στο πλαίσιο του World League, αλλά θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βόλο.
Στο«Σαμαρτζίδης Καπ»
Την ήττα γνώρισαν και οι δύο ομάδες της Εθνικής ανδρών, στην πρεμιέρα του τουρνουά υδατοσφαίρισης «Σαμαρτζίδης Καπ», που διεξάγεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.