Παπαζαχαρίας και Σουάνης πήραν τα βραβεία MVP και Best Goal της 27η αγωνιστικής
Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας του Ηρακλή και ο Δημήτρης Σουάνης της Ξάνθης ήταν οι νικητές των βραβείων MVP και Best Goal αντίστοιχα, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο νεαρός αμυντικός συνέβαλε αποφασιστικά στο να φύγει με το «διπλό» ο Ηρακλής από το Παγκρήτιο. Από την άλλη, ο επιθετικός της Ξάνθης, άνοιξε τον δρόμο για την νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα.
Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας του Ηρακλή και ο Δημήτρης Σουάνης της Ξάνθης ήταν οι νικητές των βραβείων MVP και Best Goal αντίστοιχα, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο νεαρός αμυντικός συνέβαλε αποφασιστικά στο να φύγει με το «διπλό» ο Ηρακλής από το Παγκρήτιο, βάζοντας το… κερασάκι στην μεγάλη νίκη του «Γηραιού» κόντρα στον Εργοτέλη, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ του Ηρακλή.
Για την απόδοσή του συγκέντρωσε το 53,1% των προτιμήσεων των φιλάθλων. Από την άλλη, ο επιθετικός της Ξάνθης, άνοιξε τον δρόμο για την νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα με ευθύβολο σουτ και πήρε το 44,6% των ψήφων για το ομορφότερο γκολ της ημέρας.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του