Ο ΠΑΟ ελπίζει σε… στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στη γυναικεία «μάχη» του φιλέ
Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών του βόλεϊ θα συνεχιστεί το Σάββατο με τη διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής, που φέρει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να φιλοξενείται στο κλειστό της Νεάπολης από τη Λάρισα. Ο Παναθηναϊκός, που ευελπιστεί σε «στραβοπάτημα» των «ερυθρόλευκων», θα παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ενώ ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη τον Πανελλήνιο.
Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών του βόλεϊ θα συνεχιστεί το Σάββατο με τη διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής, που φέρει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να φιλοξενείται στο κλειστό της Νεάπολης από τη Λάρισα.
Ο Παναθηναϊκός, που ευελπιστεί σε «στραβοπάτημα» των «ερυθρόλευκων», θα παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ενώ ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη τον Πανελλήνιο.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.