Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Α1 πόλο των ανδρών, μετά τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το Σάββατο διεξάγεται η 9η ημέρα, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να ταξιδεύει στη Χίο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΝΟΧ, με στόχο το «9 στα 9» και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Α1πόλο των ανδρών, μετά τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το Σάββατο διεξάγεται η 9η ημέρα, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να ταξιδεύει στη Χίο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΝΟΧ, με στόχο το «9 στα 9» και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο δεύτερος Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τη ΝΕ Πατρών, ενώ ο τρίτος Παναθηναϊκός παίζει στο Ιλίσιο με τον ουραγό Ποσειδώνα Ιλισίων. Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Παλαιού Φαλήρου με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν θέση στην εξάδα και τα πλέι-οφ.
Στη Λάρισα ο τοπικός ΝΟΧ θα υποδεχθεί την απογοητευτική ως τώρα Βουλιαγμένη, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της θεσσαλικής ομάδας με αποκλεισμό τεσσάτων αγωνιστικών. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η συνάντηση του ΝΟ Πατρών με τα αδύναμα Χανιά, που προέρχονται από επτά διαδοχικές ήττες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας