Αύξηση πωλήσεων και οριακά κέρδη για τον όμιλο Intracom στο εννεάμηνο του 2009
Στην κερδοφορία επέστρεψε ο όμιλος Intracom στο εννεάμηνο του 2009, με κέρδη 500.000 ευρώ, από ζημίες 32,8 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Οι πωλήσεις εμφάνισαν αύξηση 13% στα 400,6 εκατ. ευρώ.
27
Στην κερδοφορία επέστρεψε ο όμιλος Intracom στο εννεάμηνο του 2009, με κέρδη 500.000 ευρώ, από ζημίες 32,8 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Οι ενοποιημένες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 13% και ανήθαν σε 400,6 εκατ. ευρώ από 354,6 εκατ. ευρώ στο περυσινό διάστημα. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (ΕBITDA) ανήλθαν στα 62,4 εκατ. ευρώ, από 16,5 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2008.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα μεγέθη συµπεριλαµβάνεται λογιστικό κέρδος 33,6 εκατ. ευρώ που πρόεκυψε από τη µεταβολή του ποσοστού της Intracom Holdings στη θυγατρική εταιρία Hellas On Line, µετά την αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας, που ολοκληρώθηκε στις 9 Μαρτίου.
Οι πωλήσεις της μητρικής ανήλθαν στο ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ, από 4,1 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό εννεάμηνο.
Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1,9 εκατ. ευρώ. από ζημίες 3,2 εκατ. ευρώ και τα EBITDA σε 4,7 εκατ. ευρώ από ζημιές 400.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- «Ηλεκτρονικός επόπτης» στα λεωφορεία της ΟΣΥ – Πώς θα παρακολουθούνται οι οδηγοί
- Λιγότερος φόρος για πέντε κατηγορίες φορολογουμένων – Για τα εισοδήματα του 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442