Μετά από τέσσερις μήνες ανάρρωσης από το ατύχημα του GP Ουγγαρίας και δύο εγχειρήσεις, ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην πίστα στο τέλος Νοεμβρίου για την καθιερωμένη συνάντηση αστέρων στη Φλοριανόπολις.
Στη καθιερωμένη συνάντηση αστέρων για τον αγώνα Καρτ της Φλοριανόπολις της Βραζιλίας, τέλος Νοεμβρίου 2009, θα επιστρέψει ο Felipe Massa στην πίστα μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο τέλος Ιουλίου στις δοκιμές κατάταξης του GP Ουγγαρίας 2009.
Θα είναι τα πρώτα αγωνιστικά χιλιόμετρα του Felipe μετά από τέσσερις μήνες και έπειτα από δύο εγχειρήσεις – μία στο νοσοκομείο της Ουγγαρίας, που του έσωσε τη ζωή και μία πλαστική επέμβαση στο Μαϊάμι των ΗΠΑ για την επιδιόρθωση του κρανίου στο σημείο που δέχθηκε το ελατήριο της ανάρτησης που είχε αποκολληθεί από τη Brawn-Mercedes του Rubens Barrichello.
O Felipe Massa, που είναι ένας εκ των διοργανωτών του αγώνα, είπε: Θα λάβω και πάλι μέρος στη μάχη των αστέρων, που είναι ένας από τους πιο trendy αγώνες του τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Είναι ένα εκπληκτικό πάρτι, συγκεντρώνονται όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί από όλες τις κατηγορίες του κόσμου.
Ο αγώνας με τα Superkart θα γίνει στην Φλοριανόπολις στις 27-29 Νοεμβρίου 2009. Πέρσι είχαν λάβει μέρος, μεταξύ άλλων, και οι Michael Schumacher και Rubens Barrichello. Ο Γερμανός και ο Βραζιλιάνος θα δώσουν το παρόν και στη φετινή συνάντηση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας