Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 22o
Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη χωρίς Σκόκο, Μπλάνκο και κόσμο

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη χωρίς Σκόκο, Μπλάνκο και κόσμο

Χωρίς τους Νάτσο Σκόκο και Ισμαέλ Μπλάνκο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο φιλικό της Τετάρτης κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο πρώτος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις ημέρες, ενώ ο δεύτερος θα μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από το Σάββατο. Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση, ζητώντας από τους φιλάθλους της ΑΕΚ να μην μεταβούν στη Νέα Σμύρνη.

89

Ευχάριστα ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ σχετικά με τον τραυματισμό του Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός – που είχε αποχωρήσει τραυματίας από την προπόνηση της Δευτέρας – υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στο μετατάρσιο. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μέρες, χάνοντας το φιλικό της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο δε Ισμαέλ Μπλάνκο θα μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από το Σάββατο, χάνοντας και αυτός το ματς με τους «κυανέρυθρους». Πιθανότατα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα προφυλάξει τους δυο Αργεντινούς και από την φιλική αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς.

Στη προπόνηση της Τρίτης, αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αντίθετα, ο Περπαρίμ Χετεμάι προπονήθηκε κανονικά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή για το φιλικό με τους νεοσμυρνιώτες. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Μάκος, Καράμπελας, Κυργιάκος, Κουτρομάνος, Καφές, Γεωργέας, Τζεμπούρ, Ντιούφ, Ζεράλντο, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Μαϊστόροβιτς, Σάχα, Χουάνφραν, Μανωλάς, Ιορντάκε, Παυλής, Αραμπατζής, Γιαχάγια, Ταχτσίδης, Μπερνς, Γκέντσογλου.

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το φιλικό με τον Πανιώνιο καλώντας τους φιλάθλους της να μην δώσουν το «παρών» στη Νέα Σμύρνη.

«Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από την ΠΑΕ Πανιώνιος ενόψει του αυριανού (σ.σ.: Τετάρτη) φιλικού αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ, δεν υπάρχει η δυνατότητα παροχής εισιτηρίων ή θύρας που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Λόγω των έργων (τοποθέτηση τουρνικέ) που είναι σε εξέλιξη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, δεν θα χρησιμοποιηθεί το σύνολο των κερκίδων και όσες από αυτές λειτουργήσουν θα είναι αποκλειστικά για τους οπαδούς του Πανιωνίου» ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies