GP Γερμανίας 2009: Η πρώτη νίκη του Mark Webber στη F1!
Ο Αυστραλός κέρδισε επιβλητικά τον 9ο φετινό αγώνα και μπήκε στη μάχη του τίτλου! Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ και δείτε τις φωτογραφίες από το Νίρμπουργκρινγκ.
Ο Mark Webber ήταν τόσο ανώτερος από τον ανταγωνισμό στο GP Γερμανίας που ξεπέρασε ακόμα και μια ποινή διέλευσης από τα pits για να κερδίσει την παρθενική του νίκη στη Formula 1, στον 9ο φετινό αγώνα στο Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας.
Τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Sebastian Vettel, ολοκληρώνοντας το τρίτο φετινό 1-2 της RBR, εμπρός απο τους Felipe Massa (Ferrari) και Nico Rosberg (Williams-Toyota). Οι Jenson Button και Rubens Barrichello, που επέλεξαν στρατηγική τριών pit-stops σε συνθήκες που έτσι κι αλλιώς δεν ταίριαζαν στις Brawn-Mercedes, τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.
Μετά από αυτή τη νίκη, ο Mark Webber μπήκε σθεναρά στη μάχη του τίτλου, καθώς απέκτησε 45,5 βαθμούς, έναντι 47 του S. Vettel και 68 του πρωτοπόρου J. Button, καθώς ο τελευταίος περιμένει τις -ευνοϊκές για τη Brawn GP- συνθήκες του GP Ουγγαρίας στις 26 Ιουλίου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του GP Γερμανίας, τις ανανεωμένες βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών και τις φωτογραφίες από το Νίρμπουργκρινγκ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας