Αγωνία για Βιεϊρίνια, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μουσλίμοβιτς
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, στις διπλές προπονήσεις του Σαββάτου για τον ΠΑΟΚ, λόγω ελαφράς κάκωσης της ποδοκνημικής από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Διορία 48 ετών έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Πόρτο για το θέμα του Βιεϊρίνια.
89
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, στις διπλές προπονήσεις του Σαββάτου για τον ΠΑΟΚ, λόγω ελαφράς κάκωσης της ποδοκνημικής από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.
Ο Βόσνιος επιθετικός πάντως δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, αλλά προπονήθηκε προληπτικά μόνος του, υπό τον φόβο υποτροπής. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με και χωρίς μπάλα. Επόμενη προπόνηση για τον «Δικέφαλο» έχει προγραμματιστεί το πρωί της Κυριακής (9:30) στο γήπεδο της Τούμπας.
Στα μεταγραφικά τώρα, πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τον Βιεϊρίνια καθώς η Πόρτο δεν του έχει δώσει ακόμα την ελεύθερας του για να μπορέσει να υπογράψει στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.
Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» έχουν δώσει 48ωρη προθεσμία στους «Δράκους» για να απαντήσουν και εφόσον η απάντηση είναι αρνητική ή… εκπρόθεσμη, θα κινηθούν για άλλη λύση.
Όσον αφορά στην περίπτωση του Βιτόλο τώρα, καμία ανησυχία δεν προκαλεί η καθυστέρηση στη λύση του συμβολαίου του με την Σανταντέρ, καθώς το θέμα έχει να κάνει με κάποια οφειλόμενα των Ισπανών στον παίκτη και θεωρείται καθαρά διαδικαστικό.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται στην Ισπανία για να διευθετήσει το ζήτημα και εν συνεχεία θα μεταβεί απ ευθείας στο Αρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα βρίσκεται η νέα του ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»
- Παναθηναϊκός – Μονακό: «Τελικός» στο ΟΑΚΑ για το play in με… φόντο τη Βαλένθια
- Ευχάριστα νέα: Γλιτώνει την επέμβαση ο Ιωαννίδης
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442