Ο Μάριαν Μάρκοβιτς επόμενος στόχος του Μπάγεβιτς για δεξί μπακ στην ΑΕΚ
Δειλά - δειλά και χωρίς μεγάλα λόγια, η ΑΕΚ έχει ήδη ολοκληρώσει τρεις μεταγραφικές κινήσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα, ενώ τα τυπικά μένουν και για την τέταρτη μεταγραφή του «Δικεφάλου». Ο λόγος για τους Καράμπελα, Μανωλά, Ιορντάκε, αλλά και τον Λούκατς που αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες. Επόμενος στόχος είναι η απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα, Μάριαν Μάρκοβιτς, του Ερυθρού Αστέρα.
89
Δειλά – δειλά και χωρίς μεγάλα λόγια, η ΑΕΚ έχει ήδη ολοκληρώσει τρεις μεταγραφικές κινήσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι σε θέσεις που«πονάει» η ομάδα, ενώ τα τυπικά μένουν και για την τέταρτη μεταγραφή του «Δικεφάλου».
Ο λόγος για τους Καράμπελα, Μανωλά, Ιορντάκε, αλλά και τον Λούκατς που αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες.
Επόμενος στόχος είναι η απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα, Μάριαν Μάρκοβιτς, του Ερυθρού Αστέρα.
Αυτός δείχνει να αποτελεί τον εκλεκτό του Μπάγεβιτς για τη συγκεκριμένη θέση. Στα υπόψη βρίσκονται και οι Γκιόργκι Ογκαράρου του Αγιαξ και ο Στάνισλαβ Ανγκέλοφ της Κότμπους.
Ο Μάρκοβιτς αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα από το καλοκαίρι του 2008, αλλά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της ομάδας του Βελιγραδίου, τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου, να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη.
Ο Μάρκοβιτς είναι 27 ετών, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει πολλές παραστάσεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού, αλλά και από το Champions League, με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου.
Η ουκρανική ομάδα άλλωστε, ήταν εκείνη στην οποία μετακόμισε το καλοκαίρι του 2005, έναν χρόνο πριν ο Μπάγεβιτς αναλάβει το τιμόνι του Αστέρα. Με τους Ουκρανούς αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 2 γκολ, στα τρία χρόνια που έμεινε στο Κίεβο.
Στη συνέχεια επέστρεψε στο Βελιγράδι για χάρη του Ερυθρού Αστέρα, με τον οποίο πέρυσι αγωνίστηκε σε 13 αγώνες. Με την εθνική Σερβίας είναι διεθνής από το 2002, έχοντας αγωνιστεί σε 16 αγώνες.
Στα υπόψη και οι Ογκαράρου, Ανγκέλοφ
Εκτός από τον Μάρκοβιτς, στις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ, συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των Γκεόργκι Ογκαράρου και Στάνισλαβ Ανγκέλοφ. Ο πρώτος αγωνίστηκε τη χρονιά που πέρασε στην Στεάουα Βουκουρεστίου με τη μορφή δανεισμού, μετρώντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.
Είναι 29 ετών, ενώ αποκτήθηκε από τον Αγιαξ το 2006, έχοντας προηγουμένως σπουδαία καριέρα με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Με τον «Αίαντα» αγωνίστηκε δύο σεζόν σε 48 αγώνες, για να μεταπηδήσει στην συνέχεια στη Στάουα, όπου είχε συμπαίκτη τον Παντελή Καπετάνο.
Με την Στεάουα αγωνίστηκε και στο Champions League, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα των ανδρών της Ρουμανίας, έχοντας φορέσει 11 φορές το εθνόσημο.
Για την ίδια θέση προορίζεται και ο Στάνισλαβ Ανγκέλοφ της Κότμπους, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την γερμανική ομάδα, που φέτος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της χώρας.
Ο 31χρονος Βούλγαρος διεθνής αμυντικός, αγωνίζεται με την ίδια άνεση στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ κατά συνθήκη παίζει και σε ρόλο «κόφτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»
- Παναθηναϊκός – Μονακό: «Τελικός» στο ΟΑΚΑ για το play in με… φόντο τη Βαλένθια
- Ευχάριστα νέα: Γλιτώνει την επέμβαση ο Ιωαννίδης
- Αδιανόητο: Η Φενερμπαχτσέ έδωσε στην Μπριάνα Στιούαρτ 500.000 ευρώ για δύο παιχνίδια! (vids)
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442