Θερινοί φοροέλεγχοι για την βεβαίωση προστίμων και την είσπραξη εσόδων
Αφύπνιση των αντανακλαστικών του ελεγκτικού μηχανισμού επιχειρεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σε μια προσπάθεια να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα. Νέα συνεργεία ελέγχου συγκροτούνται από την 1η Ιουλίου, τα οποία θα λειτουργήσουν σε εννέα νομούς της χώρας.
Αφύπνιση των αντανακλαστικών του ελεγκτικού μηχανισμού επιχειρεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σε μια προσπάθεια να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα.
Εγκύκλιος που εξέδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας προβλέπει την ανασύσταση των Ειδικών Συνεργείων Προληπτικών Ελέγχων.
Τα νέα συνεργεία θα συγκροτηθούν από την 1η Ιουλίου στις περιοχές των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ηρακλείου, Ευβοίας, Χαλκιδικής, Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Πρέβεζας και θα είναι είτε διμελή είτε τριμελή, κατά την κρίση του Συντονιστή Επόπτη.
Τα Ειδικά Συνεργεία Ελέγχου θα διενεργούν προληπτικούς ελέγχους σε όλους τους επιτηδευματίες, ανεξαρτήτως ύψους ακαθαρίστων εσόδων και νομικής μορφής.
Οι δε πολίτες που θα εξέρχονται των καταστημάτων υποχρεούνται να επιδεικνύουν τις αποδείξεις ή τα τιμολόγια της συναλλαγής και να συνεργάζονται με τα συνεργεία για τη διευκόλυνση του ελεγκτικού έργου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας