Πνίγουν την αγορά οι ακάλυπτες επιταγές, έφτασαν τα 263,7 εκατ. ευρώ
Σε 263,7 εκατ, ευρώ ανήλθαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Μάρτιο, σημειώνοντας αύξηση 18,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τειρεσίας ΑΕ. Στο πρώτο τρίμηνο, οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν στα 712,6 εκατ. ευρώ.
Σε 263,7 εκατ, ευρώ ανήλθαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Μάρτιο, σημειώνοντας αύξηση 18,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τειρεσίας ΑΕ.
Σε τεμάχια ανήλθαν σε 26.769, σημειώνοντας αύξηση 19,6%. Σε σχέση με τον Μάρτιο του 2008, οι ακάλυπτες επιταγές σε αξία αυξήθηκαν κατά 242,2% και σε τεμάχια σε 346,5%.
Στο πρώτο τρίμηνο του έτους, οι ακάλυπτες επιταγές έφθασαν σε τεμάχια τα 70.505 και σε αξία τα 712,6 εκατ.ευρώ.
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν σε 11.854 και σε αξία τα 18,3 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 35,7% και 16,6% αντίστοιχα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Σε σχέση με τον Μάρτιο του 2008 σημείωσαν αύξηση 71,5% και 101,1% αντίστοιχα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας