Στον… αφρό Ολυμπιακός και Πανιώνιος που νίκησαν ΝΟΒ και Εθνικό αντίστοιχα
Τα φαβορί επικράτησαν στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών του πόλο που άνοιξε την Παρασκευή. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός «δυσκολεύτηκε» μόνο στα πρώτα δύο οκτάλεπτα κόντρα στη Βουλιαγμένη και τελικά νίκησε 12-8 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ενώ στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο Πανιώνιος επικράτησε 8-5 του Εθνικού.
Τα φαβορί επικράτησαν στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών του πόλο που άνοιξε την Παρασκευή.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός «δυσκολεύτηκε» μόνο στα πρώτα δύο οκτάλεπτα κόντρα στη Βουλιαγμένη και τελικά νίκησε 12-8 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, ενώ στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο Πανιώνιος επικράτησε 8-5 του Εθνικού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.