Σαρωτικές αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ από το υπουργείο Μεταφορών
Σημαντικές αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ, που εποπτεύονται από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, επέρχονται με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών με τις ηγεσίες των εν λόγω επιχειρήσεων.
Σημαντικές αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ, που εποπτεύονται από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, επέρχονται με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών με τις ηγεσίες των εν λόγω επιχειρήσεων.
Στον ΟΑΣΑ παραμένει πρόεδρος ο καθηγητής Δημήτριος Τσαμπούλας και νέος διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Γεώργιος Πανδρεμένος.
Στην ΕΘΕΛ τοποθετείται πρόεδρος ο Παναγιώτης Καρβελάς, οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και παραμένει διευθύνων σύμβουλος ο Γεώργιος Στεργίου.
Στον ΗΛΠΑΠ συγχωνεύεται η θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου και στη θέση αυτή τοποθετείται ο Κ.Μαγουλάς, καθηγητής του ΕΜΠ.
Στον ΗΣΑΠ παραμένει πρόεδρος ο Βασίλειος Σπανάκης και τοποθετείται διευθύνων σύμβουλος ο Χαράλαμπος Αραμπατσάκος, μηχανολόγος μηχανικός.
Σε ό,τι αφορά τον όμιλο του ΟΣΕ, στην υπό συγχώνευση εταιρεία ΕΔΙΣΥ ΑΕ παραμένει πρόεδρος ο Γεώργιος Γιαννούσης, ο οποίος είναι και διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρείας του ΟΣΕ. Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τοποθετείται ο Δημήτριος Ρουσσόπουλος, μηχανολόγος ηλεκτρολόγος-ΕΜΠ.
Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συγχωνεύεται η θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και τοποθετείται ο Προκόπης Καλογιάννης, οικονομολόγος/τραπεζικός.
Ο κ. Στυλιανίδης κάλεσε τις νέες διοικήσεις να εντείνουν τις προσπάθειες εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού των εταιριών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και των παρερχομένων υπηρεσιών. Παράλληλα, τους ζήτησε να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην ανάδειξη του «σύγχρονου προσώπου» των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ως εναλλακτικών, φιλικών προς το περιβάλλον μέσων και να υλοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την κυβερνητική πολιτική για βελτίωση της καθημερινότητας και την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας