Πρόστιμα 1,5 εκατ. ευρώ σε τράπεζες για θέματα διαφάνειας
Την επιβολή προστίμων 1,5 εκατ. ευρώ σε πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα αποφάσισε η Τράπεζα της Ελλάδος για παραβάσεις σχετικές με την εφαρμογή των κανόνων διαφάνειας για την ενημέρωση των συναλλασσομένων.
Την επιβολή προστίμων 1,5 εκατ. ευρώ σε πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα αποφάσισε η Τράπεζα της Ελλάδος για παραβάσεις σχετικές με την εφαρμογή των κανόνων διαφάνειας για την ενημέρωση των συναλλασσομένων.
Τα πρόστιμα αφορούν επίσης ελλείψεις στις διαδικασίες για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, οι οποίες διαπιστώθηκαν σε τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα ή και σε θυγατρικές τους στο εξωτερικό, καθώς και παραβάσεις σχετικές με την εφαρμογή του Κώδικα Δεοντολογίας και του Κανονισμού Αναδοχών.
Αναλυτικά:
Α. Παραβάσεις σχετικές με πλημμελή ή εκπρόθεσμη ενημέρωση των συναλλασσομένων καθώς και με αδυναμίες των σχετικών συστημάτων και εσωτερικών διαδικασιών:
Β. Παραβάσεις σχετικές με αδυναμίες των συστημάτων και διαδικασιών για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας