Σε συμφωνία κατέληξαν η Dreamworks με τα στούντιο της Disney
Το κινηματογραφικό σκέλος της Walt Disney κατέληξε σε αποκλειστική συμφωνία -«μακράς διαρκείας»- διανομής ταινιών με το στούντιο του Στήβεν Σπίλμπεργκ Dreamworks. Η πρώτη ταινία της νέας αυτής συνεργασίας θα βγει στις αίθουσες μέσα στον επόμενο χρόνο.
Το κινηματογραφικό σκέλος της Walt Disney κατέληξε σε αποκλειστική συμφωνία -«μακράς διαρκείας»- διανομής ταινιών με το στούντιο του Στήβεν Σπίλμπεργκ Dreamworks.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Disney, το στούντιο θα αναλάβει την διανομή και το μάρκετινγκ έξι ταινιών της Dreamworks (με πραγματικούς ηθοποιούς) κάθε χρόνο.
Η συμφωνία, για την οποία δεν έγιναν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες, έγινε πραγματικότητα μετά την κατάρρευση παρόμοιων συνομιλιών ανάμεσα στην Disney και τα στούντιο της Universal Pictures.
Η εταιρία του Στήβεν Σπίλμπεργκ ήταν σε αναζήτηση συνεργάτη για τη διανομή των ταινιών της μετά το «διαζύγιο» με την Paramount, σύμφωνα με τα έντυπα που εξειδικεύονται στις ειδήσεις του Χόλιγουντ.
Η πρώτη ταινία της νέας αυτής συνεργασίας θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2010.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας