Σε 7.000 απολύσεις εντός του 2009 ανακοίνωσε ότι προχωρά η ING
Σε περικοπές 7.000 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει εντός του έτους ο ο ολλανδικός χρηματοπιστωτικός και ασφαλιστικός όμιλος ING, καθώς το 2008 οι ζημίες ανήλθαν στο 1 δισ. ευρώ περίπου. Εκτός ομίλου ο διευθύνων σύμβουλος.
Σε περικοπές 7.000 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα προχωρήσει εντός του έτους ο ο ολλανδικός χρηματοπιστωτικός και ασφαλιστικός όμιλος ING.
Οι απολύσεις γίνονται στο πλαίσιο του σχεδίου της εταιρείας για την μείωση των εξόδων κατά 1 δισ. ευρώ.
Ο όμιλος ING «λαμβάνει μέτρα για να περιορίσει τις επιπτώσεις των οικονομικών συνθηκών και της αγοράς που αλλάζει συνεχώς», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα, ηΙNG κατέγραψεζημίες 1 δισ. ευρώ το 2008.
Η INGανακοίνωσε την αποχώρσηη του διευθύνοντος συμβούλου Μισέλ Τίλμαντ εξαιτίας «εκτάκτων εξελίξεων τους τελευταίους μήνες και δεδομένης της προσωπικής του κατάστασης».
Στις 19 Οκτωβρίου, η ING δέχθηκε μία κεφαλαιακή ενίσχυση ύψους 10 δισ. ευρώ από το ολλανδικό κράτος.
Η μετοχή της εταιρείας έκανε άλμα 9,9%, καθώς είπε ότι θα κάνει χρήση του προγράμματοςύψους 22 δισ. ευρώτου ολλανδικού δημοσίου για την εγγύηση του προβληματικούδανειακού χαρτοφυλακίου της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας