Στο Μουτζέλο τα αποκαλυπτήρια της F2009 από τη Ferrari
Η Ferrari αναγκάστηκε να αλλάξει την τοποθεσία της επίσημης «πρώτης» του νέου της μονοθεσίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ιταλία. Οπως έγινε γνωστό, τα αποκαλυπτήρια της F2009 θα γίνουν στην πίστα του Μουτζέλο την Δευτέρα (12/1) και όχι στο ιδιόκτητο σιρκουί της Scuderia στο Φιοράνο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Η Ferrari αναγκάστηκε να αλλάξει την τοποθεσία της επίσημης «πρώτης» του νέου της μονοθεσίου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ιταλία.
Οπως έγινε γνωστό, τα αποκαλυπτήρια της F2009 θα γίνουν στην πίστα του Μουτζέλο την Δευτέρα (12/1) και όχι στο ιδιόκτητο σιρκουί της Scuderia στο Φιοράνο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Η ιταλική ομάδα θα είναι η πρώτη χρονικά που θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της, ακολουθούμενη από τις Toyota και McLaren, οι οποίες πρόκειται να κάνουν το ίδιο την Πέμπτη (15/1) και την Παρασκευή (16/1), αντίστοιχα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας