Ένας ακόμη Βραζιλιάνος έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού που σύμφωνα με το «Sky Sports» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Τσέλσι, Αλεξ, για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. O παίκτης αποτελεί επιλογή του Χενκ Τεν Κάτε, καθώς τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του διεθνή κεντρικού αμυντικού της Τσέλσι, Αλεξ, για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sports».
O παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή των «πράσινων» Χενκ Τεν Κάτε, καθώς τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον θυμάται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο 26άχρονος παίκτης δεν έχει θέση βασικού στον λονδρέζικο σύλλογο και περνάει τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο τη φετινή σεζόν. Ενδεικτικό είναι ότι ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον έχει ξεκινήσει φέτος μόνο τέσσερις φορές στην αρχική 11άδα.
Η μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, ίσως αποτελέσει ένα παραπάνω κίνητρο για τον Αλεξ γιανα μετακομίσει στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αναθέσει στον Βραζιλιάνο να πείσει τον συμπατριώτη του να προχωρήσει τη μετακίνηση και να παίξει το ρόλο του διαμεσολαβητή!
Ο Αλεξ μετακόμισε στην Τσέλσι από τη Σάντος το καλοκαίρι του 2004, όμως στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Αϊντχόβεν για τρία χρόνια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.