Πωλητήριο ή λουκέτο στη θυγατρική Saab εξετάζει η General Motors
Δυσοίωνο το μέλλον για τους εργαζόμενους της Saab, αφού η αμερικανική General Motors, εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να πωλήσει ή να κλείσει την εταιρεία. Υπενθυμίζεται ότι η GM αγόρασε την Saab το 2000. Δυσοίωνο το μέλλον και για τη Volvo.
Δυσοίωνο το μέλλον για τους εργαζόμενους της Saab, αφού η αμερικανική General Motors, εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να πωλήσει ή να κλείσει την εταιρεία. Υπενθυμίζεται ότι η GM αγόρασε την Saab το 2000.
O πρόεδρος της GM Φρέντερικ Χέντερσον δήλωσε χαρακτηριστικά στα σουηδικά ΜΜΕ: «Εξετάζουμε όλες τις πιθανές λύσεις, της πώλησης συμπεριλαμβανομένης».
Παράλληλα, ο επικεφαλής της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας Γιαν Αακε Γιόνσον, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σουηδικό ραδιόφωνο, είπε ότι πολλές ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες, αλλά και εταιρείες του κλάδου εκτός Ευρώπης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση της Saab.
Ο επικεφαλής της Saab δεν θέλησε να αποκαλύψει τους συνομιλητές της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά τα σουηδικά ΜΜΕ αναφέρουν τη γερμανική BMW, τη γαλλική Renault και την ινδική Tata Motors μεταξύ των πιθανών αγοραστών.
Ένα 24ωρο νωρίτερα, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford αποκάλυψε ότι εξετάζει διάφορα σενάρια για τη σουηδική θυγατρική της Volvo Car, συμπεριλαμβανομένου σεναρίου πώλησής της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας