Η ΕΚΟΦΝΣ ανακοίνωσε την Τρίτη την επιστροφή του Νίκου Σκιαθίτη στην Εθνική ομάδα. Ο Έλληνας κωπηλάτης είχε κατακτήσει μαζί με τον Βασίλη Πολύμερο το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Μετά την αποχώρηση του Σκιαθίτη ο Πολύμερος υποχρεώθηκε να αλλάξει συναθλητή και με τον Δημήτρη Μούγιο έφτασαν ένα σκαλί ψηλότερα στο Πεκίνο.
Η ΕΚΟΦΝΣ ανακοίνωσε την Τρίτη την επιστροφή του Νίκου Σκιαθίτη στην Εθνική ομάδα. Ο Έλληνας κωπηλάτης είχε κατακτήσει μαζί με τον Βασίλη Πολύμερο το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.
Μετά την αποχώρηση του Σκιαθίτη ο Πολύμερος υποχρεώθηκε να αλλάξει συναθλητή και με τον Δημήτρη Μούγιο έφτασαν ένα σκαλί ψηλότερα στο Πεκίνο, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα τον περασμένο Αύγουστο.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΟΦΝΣ, ο Σκιαθίτης επιστρέφει στα κοινά της Εθνικής ομάδας, αρχής γενομένης από το τελευταίο προπονητικό κοινόβιο του 2008 (7-14/12), που θα διεξαχθεί στο κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα με την παρουσία 30 αθλητών και αθλητριών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.