Από εμάς εξαρτάται η νίκη, υποστηρίζει ο Αδάμος για το ματς με τον Λεβαδειακό
Τη σπουδαιότητα των δύο τελευταίων επιτυχών αποτελεσμάτων με Πανσερραϊκό και Αγροτικό Αστέρα τόνισε ο Παύλος Αδάμος. Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό υποστηρίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τους παίκτες του, εάν είναι «δυνατοί και αποφασιστικοί και στα 90 λεπτά».
Τη σπουδαιότητα των δύο τελευταίων επιτυχών αποτελεσμάτων με Πανσερραϊκό και Αγροτικό Αστέρα τόνισε ο Παύλος Αδάμος. Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό υποστηρίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τους παίκτες του, μολονότι πιστεύει ότι η ομάδα της Βοιωτίας είναι πολύ καλή.
«Εμείς κοιτάζουμε πρώτα την ομάδα μας. Από την δική μας απόδοση εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα και του αγώνα της Κυριακής. Είναι δύσκολο το παιχνίδι στη Λιβαδειά, όμως εμείς θέλουμε να πάρουμε το δυνατόν περισσότερα. Στους παίκτες μας ανήκουν όλα τα συγχαρητήρια για τις δύο νίκες της ομάδας μας» είπε αρχικά ο Αδάμος και πρόσθεσε.
«Είναι πολύ σπουδαίο που η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη και στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι γνωστό το πόσο μεγάλη ανάγκη είχαμε από τη νίκη στις Σέρρες, ενώ είναι γνωστό ότι στο θεσμό του Κυπέλλου θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.
» Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν μόνο στους παίκτες μας. Από την περασμένη βδομάδα είχαμε επισημάνει το πόσο σπουδαίο είναι για την ομάδα να κέρδιζε και τα δύο παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Αγροτικό Αστέρα. Και οι δύο αγώνες ανήκουν στο παρελθόν».
Τέλος, αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι τόνισε:
«Στο μυαλό μας είναι μόνο ο αγώνας με τον Λεβαδειακό. Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπου εμείς θέλουμε να πάρουμε το δυνατόν περισσότερα. Ο αντίπαλος μας διαθέτει δυνατή ομάδα. Είναι πολύ καλός στη μεσαία και επιθετική γραμμή. Όμως όπως έχω πει και στο παρελθόν, η προσοχή μας είναι πρώτα στο πως εμείς θα προετοιμασθούμε καλύτερα και πως θα παρουσιασθούμε δυνατοί και αποφασιστικοί.
» Την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ δυνατό ματς. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος μας προέρχεται από ήττα και έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει τη νίκη. Για να υλοποιήσουμε το στόχο μας θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες μας δυνατοί και αποφασιστικοί και στα 90 λεπτά».
Κούγιας: Μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε συναντηθεί με τον Βατσινά
Σχετικά με τα διοικητικά, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ, υποστήριξε ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Βατσινά.
«Σήμερα (σ.σ.: Πέμπτη) είχα τηλεφωνική επαφή και θα έχουμε μια συνάντηση στη Κρήτη. Η ατυχία είναι ότι έχω δικαστήριο, οπότε πιθανολογώ οτι το ραντεβού θα γίνει αύριο (σ.σ.: Παρασκευή) ή το απόγευμα της Δευτέρας. Δεν είχαμε μιλήσει προσωπικά μέχρι σήμερα» είπε στον Sentra FM.
Αναφερόμενος στις οικονομικές απαιτήσεις του μεγαλομετόχου της κρητικής ΠΑΕ, ο Κούγιας δήλωσε:
«Το ποσό που μου μετέφεραν, δηλαδή των 8 εκ. ευρώ είναι απαγορευτικό. Ναι μεν είναι μια ομάδα της Σουπερ Λιγκ αλλά υπάρχουν χρέη τα οποία κάποιοι λένε ότι υπερβαίνουν μετά την ένταξη στο άρθρο 44 τα 5 εκ. ευρώ. Είναι μια ομάδα χωρίς γηγενείς παίκτες και πολλούς δανεικούς. Αν υπολογίσουμε τα έσοδα μιας μεσαίας ομάδας της Σούπερ Λιγκ, τότε ένα τέτοιο ποσό κάνει απαγορευτική την αγορά της».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.