Το «Χ» στο ΟΑΚΑ ήταν ανάσα για τον Ηρακλή, αλλά και… για Πεντράθα
Ο βαθμός της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την αναστροφή του κλίματος στον Ηρακλή, προσέφερε όμως και μια ανάσα ανακούφισης στον Πεντράθα. Οι «κυανόλευκοι» έπειτα από επτά αγωνιστικές αναζητούν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο βαθμός της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την αναστροφή του κλίματος στον Ηρακλή, προσέφερε όμως και μια ανάσα ανακούφισης στον Ανχελ Πεντράθα.
Ο Iσπανός γνωρίζει ότι η θέση του παραμένει επισφαλής λόγω της πορείας της ομάδας, καθώς επίσης και πως βρίσκεται στη δυσάρεστη κατάσταση να κρίνεται κάθε εβδομάδα. Το θέμα προπονητή έχει παγώσει εντούτοις στον Ηρακλή, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Οι «κυανόλευκοι» έπειτα από επτά αγωνιστικές αναζητούν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, νιώθοντας την πίεση του αποτελέσματος αλλά και τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων.
Η εμφάνιση του Ολυμπιακού Σταδίου εγκατέστησε ωστόσο ένα καλό κλίμα, ενώ ο Ανχελ Πεντράθα δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.
Πρωτίστως θέλει να διαπιστώσει την κατάσταση των Μιχάλη Κωνσταντίνου, Ανέστη Αγρίτη οι οποίοι δεν ήταν στη διάθεσή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένει τις προπονήσεις του επόμενου 48ωρου και αναλόγως θα αποφασίσει κατά πόσο είναι έτοιμοι για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ενημέρωσε ότι δεν θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι μέσω των εκδοτηρίων του Καυτανζογλείου για ευνόητους λόγους.
Επισημαίνει ότι θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα, αλλά και στο Ιβανώφειο το απόγευμα του Σαββάτου στο περιθώριο της αναμέτρησης μπάσκετ μεταξύ του Ηρακλή με τον Ηλυσιακό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.