Πρόστιμα συνολικού ύψους 11 εκατ. ευρώ επέβαλε στον ΟΤΕ η ΕΕΤΤ
Νέα τσουχτερά πρόστιμα σε βάρος του ΟΤΕ, επέβαλε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για διάφορες παραβάσεις σχετικά με θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόγχο.
Νέα τσουχτερά πρόστιμα σε βάρος του ΟΤΕ, επέβαλε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για διάφορες παραβάσεις σχετικά με θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόγχο.
Ειδικότερα, η ΕΕΤΤ στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειάς της αποφάσισε την επιβολή προστίμου στον ΟΤΕ που εγγίζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν συμμορφώθηκε πλήρως με τα Προσωρινά Μέτρα που του είχαν επιβληθεί για θέματα Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο- ΑΠΤΒ
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης και με βάση τα Προσωρινά Μέτρα η ΟΤΕ ΑΕ όφειλε να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της αναφορικά με την παροχή ΑΠΤΒ και ειδικότερα:
α) Να ικανοποιήσει τα εκκρεμή και ήδη «εκπρόθεσμα» (αιτήματα ενεργοποίησης των ενεργών βρόχων εντός 5 εργασίμων ημερών, καθώς και τα αιτήματα των ανενεργών βρόχων εντός 10 εργασίμων ημερών,
β) να ενεργοποιήσει-παραδώσει τα ήδη εκπρόθεσμα Εσωτερικά Καλώδια (ΕΣΚ) στους χώρους Φυσικής Συνεγκατάστασης εντός 15 εργασίμων ημερών και
γ) να υλοποιήσει τα εκκρεμή «εκπρόθεσμα» αιτήματα Φρεατίων Υποδοχής Παρόχων (ΦΥΠ) εντός 30 εργασίμων ημερών.
Στην ίδια συνεδρίαση, η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ αποφάσισε την παράταση μέχρι τις 20 Μαίου του 2009, της εφαρμογής της ισχύος του πακέτου «συνδυασμένων» υπηρεσιών «All- in -one» που προωθεί ο ΟΤΕ.
Μετά από τις 20 Μαϊου ή τη συμπλήρωση των 70.000 πελατών, η ΕΕΤΤ επιφυλάσσεται να επανεξετάσει το συγκεκριμένο πακέτο, βάσει των στοιχείων που θα υποβάλει η ΟΤΕ ΑΕ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας