Διετής αποκλεισμός στη Ρωσίδα πρωταθλήτρια τoυ τριάθλου, Ολγα Σελέκοβα
Η πρωταθλήτρια τoυ τριάθλου, Ολγα Σελέκοβα, τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για χρήση της απαγορευμένης ουσίας φουροσεμίδη, όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομοσπονδία τριάθλου. Η υπόθεση της Σελέκοβα αποτελεί την τελευταία από τις σοβαρές υποθέσεις ντόπινγκ, που πλήττουν τον ρωσικό αθλητισμό μετά από την πρόσφατη τιμωρία των πέντε βαδιστών.
Η πρωταθλήτρια τoυ τριάθλου, Ολγα Σελέκοβα, τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για χρήση της απαγορευμένης ουσίας φουροσεμίδη, όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομοσπονδία τριάθλου.
Η υπόθεση της Σελέκοβα αποτελεί την τελευταία από τις σοβαρές υποθέσεις ντόπινγκ, που πλήττουν τον ρωσικό αθλητισμό μετά από την πρόσφατη τιμωρία των πέντε βαδιστών, οι οποίοι τιμωρήθηκαν και αυτοί με διετή αποκλεισμό για χρήση ερυθροποιητίνης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.