Ζεβλάκοφ και Ζουράφσκι πηγαίνουν Euro 2008 με την Πολωνία
Ο Ματσέι Ζουράφσκι της Λάρισας και ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ του Ολυμπιακού περιλαμβάνονται στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας για το EURO 2008. Ο Λίο Μπεενάκερ ανακοίνωσε την Τετάρτη τους 23 «εκλεκτούς» του, με τους οποίους θα πορευτεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, αποκλείοντας τρεις παίκτες από την προεπιλογή του.
Ο Ματσέι Ζουράφσκι της Λάρισας και ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ του Ολυμπιακού περιλαμβάνονται στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας για το EURO 2008.
Ο Λίο Μπεενάκερ ανακοίνωσε την Τετάρτη τους 23 «εκλεκτούς» του, με τους οποίους θα πορευτεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, αποκλείοντας τρεις παίκτες από την προεπιλογή του: τον Γκρεγκόρζ Μπρονοβίτσκι του Ερυθρού Αστέρα, τον Ράντοσλαβ Μαγέφσκι της Γκρότσλιν Γκρότζισκ και τον Ράντοσλαβ Ματούσιακ της Βίσλα Πλοκ.
«Και οι τρεις είχαν φιλοδοξίες και δούλεψαν σκληρά, αλλά δεν θα ταξιδέψουν μαζί μας» δήλωσε ο Μπεενάκερ και πρόσθεσε: «Δεν ήταν εύκολο, αλλά αποδέχθηκαν την απόφαση μου με αξιοπρέπεια και σεβασμό».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.