Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μπελούτσι και χάνει τη φιέστα
Τι και αν ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι τραυματισμοί δεν λένε να σταματήσουν. Ο Φερνάντο Μπελούτσι αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, η «κατάρα» των τραυματισμών δεν λέει να αφήσει ήσυχους τους πρωταθλητές. Τελευταίο της «θύμα» είναι ο Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (1/5).
Ο Αργεντινός μέσος κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε, ενώ την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Πλέον πάντως φαντάζει πολύ πιθανό ο 25χρονος παίκτης να μην δώσει το παρών στον αγώνα-φιέστα με τους ολλανδούς, αφού οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αρη.
Στο μεταξύ, οι Σίσιτς και Αντζας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα τους, αλλά ως γνωστό και οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τη Βίτεσε. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν πάλι την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 11:00GR. Πριν από την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.
Ολα τα υπόλοιπα πάντως θέματα (προπονητής, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις) είναι στο ψυγείο προς το παρόν, καθώς άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από τις πασχαλινές διακοπές, και οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από την επόμενη εβδομάδα.
Αυτό βέβαια που απασχολεί σε πρώτη φάση τους ερυθρολεύκους είναι ο τελικός του Κυπέλλου hol με τον Αρη στις 17 Μαϊου και στο πνεύμα αυτό κλείστηκαν τα φιλικά με Λεβαδειακό (7/5, 18:00GR στου Ρέντη) και με τον Αστέρα Τρίπολης (10/5, 19:00GR στο Καραϊσκάκη).
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια για τη φιέστα με τη ΒίτεσεΤο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του φιλικού αγώνα OLYMPIACOS – VITESSE, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/05/2008 στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα ακόλουθα:
Οσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω του επίσημου site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, (www. olympiacos.org ) μπορούν να τα παραλαμβάνουν με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και αποδεικτικού αγοράς, αποκλειστικά και μόνο από τα επανδρωμένα εκδοτήρια, που βρίσκονται έξω από την θύρα 25 (και όχι από τα αυτόματα μηχανήματα), την Παρασκευή 02/05 από τις 10:00 έως τις 18:00, το Σάββατο 03/05 από τις 10:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή 04/05 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.