REDS Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στις 23 Μαϊου η γ.συνέλευση
Η Εταιρεία REDS AΕ ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι η ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της θα είναι η Πέμπτη 22 Μαϊου 2008 αντί της Παρασκευής 23 Μαϊου 2008 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η Εταιρεία REDS AΕ ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι η ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της θα είναι η Πέμπτη 22 Μαϊου 2008 αντί της Παρασκευής 23 Μαϊου 2008 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.