Επισημο-ποιήθηκε ο τόπος και ο χρόνος που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε όλους και για όλα. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τη Μ.Τρίτη στις 14:30, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου. - Με Γκούμα και Σαριέγκι στο Χαριλάου - Προσφυγή κατοίκων στο ΣτΕ για το γήπεδο
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, αύριο (14:30) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Προφανώς, ο λόγος για τον οποίο ο κ Βαρδινογιάννης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, είναι η λήξη της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναμένεται να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς, όμως δεν αποκλείεται να αποκαλύψει τα σχέδια του για την νέα περίοδο και να αναφερθεί στην λειτουργία της εταιρείας που έχει «στα σκαριά» και η οποία θα έχει ως αντικείμενο την εξεύρεση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.