Αγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ νωρίς το πρωί εναντίον τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο 11 «Ν.Ελβετία-Ν.Παγκράτι-Α.Πατήσια». Το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, ωστόσο, κανείς επιβάτης δεν έπαθε το παραμικρό.
Τέσσερις άγνωστοι πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ νωρίς το πρωί της Δευτέρας εναντίον τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο 11 «Ν.Ελβετία-Ν.Παγκράτι-Α.Πατήσια». Το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, ωστόσο, κανείς επιβάτης δεν έπαθε το παραμικρό.
Οι μολότοφ εξερράγησαν εξωτερικά με αποτέλεσμα από τις φλόγες να υποστεί ασήμαντες ζημιές το τρόλεϊ. Η επίθεση σημειώθηκε στις 6:00 το πρωί και ενώ το όχημα βρισκόταν στην οδό Καισαρίας 42, στον Βύρωνα.
Σε ένα άλλο περιστατικό, λεωφορείο του ΟΑΣΑ παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο, το βράδυ της Κυριακής, στο Μαρούσι. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.