Με μία ρήση από τον Φάουστ επανήλθε η Ντ.Μπακογιάννη στα περί κρίσης του συστήματος
Για παρεμηνεία των δηλώσεών της περί κρίσης του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη. Από το Νέο Δελχί, όπου βρίσκεται μαζί με τον Κ.Καραμανλή, η ΥΠΕΞ απάντησε με τη ρήση από τον Φάουστ του Γκαίτε: «σε πείσμα κάποιων ο διάβολος μας πολεμάει αδίκως».
Για παρεμηνεία των δηλώσεών της περί κρίσης του πολιτικού συστήματος έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη. Από το Νέο Δελχί, όπου βρίσκεται μαζί με τον Κ.Καραμανλή,η ΥΠΕΞ απάντησε με τη ρήση από τον Φάουστ του Γκαίτε: «σε πείσμα κάποιων ο διάβολος μας πολεμάει αδίκως».
Υπενθυμίζεται ότι σε παρουσίαση βιβλίου για τονΝικολά Σαρκοζί, η Ντ.Μπακογιάννηείχε σημειώσει ότι το πολιτικό σύστημα διέρχεται κρίση, επειδή οι πολιτικοί δεν μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας.
Για το θέμα ρωτήθηκε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος: «Όπως γνωρίζετε, δεν σχολιάζω τοποθέτηση κανενός υπουργού συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή μιλάει πάντα την γλώσσα της αλήθειας.»
Πάντως, συνεργάτες της υπουργού διευκρίνιζαν ότι οι δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη αφορούσαν σε πρόσφατη δημοσκόπηση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων εμφανίζουν κάμψη.
Την Παρασκευή, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ρωτήθηκε εκ νέου για το θέμα, αλλά δεν έδωσε συνέχεια.
Ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζει την νέα τοποθέτηση της υπουργού και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση δαιμονοποίησης των Μέσων Ενημέρωσης.
«Κάθε μέρα είμαστε εδώ και απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας» είπε χαρακτηριστικά.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.