Είμαστε οι καλύτεροι, τονίζει ο Κοβάσεβιτς-Για σπουδαία εβδομάδα μίλησε ο Λούα Λούα
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σκόραρε για 10η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα και ψηφίστηκε ως MVP του ντέρμπι. «Είμαστε η καλύτερη ομάδα» τόνισε ο Σέρβος επιθετικός και αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς της ομάδας του. Ο άτυχος Λεντέσμα - η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί τη δευτέρα - τίνισε ότι «χρειάζεται ακόμα δουλειά», ενώ ο Λούα Λούα ευχαρίστησε «το Θεό για αυτή τη σπουδαία εβδομάδα».
89
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σκόραρε για 10η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, χάρισε τη νίκη επί της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου ψηφίστηκε ως MVP του ντέρμπι. «Είμαστε η καλύτερη ομάδα» τόνισε ο Σέρβος επιθετικός μετά το ματς και αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς της ομάδας του.
«Ήταν πολύ καλή η σέντρα του Τοροσίδη» τόνισε ο Κοβάσεβιτς για την φάση του γκολ που πέτυχε. «Βρέθηκα σε καλή θέση και σκόραρα. Ωστόσο, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα».
Αναφερόμενος στο παιχνίδι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σημείωσε:
«Αρχίσαμε πολύ δυνατά τα πρώτα 25 λεπτά, αλλά μετά ίσως φάνηκε η κούραση από το ματς Champions League που δώσαμε μεσοβδόμαδα. Δεν υπάρχει φίλαθλος του Ολυμπιακού που να μην πιστεύει ότι δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα».
Ο Κοβάσεβιτς κατέληξε λέγοντας:
«Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον κόσμο της ομάδας, στην οικογένειά μου και γενικά σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού».
Από την πλευρά του, ο Λομανά Λούα Λούα είπε:
«Ευχαριστώ το Θεό που έκανε πραγματικότητα αυτή τη σπουδαία εβδομάδα με την πρόκριση στους 16 του Champions League και τώρα τη νίκη στο ντέρμπι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι τρεις βαθμοί ήταν αυτό που θέλαμε».
Ο Κριστιάν Λεντέσμα ήταν ένας από τους άτυχους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς τραυματίστηκε λίγο μετά το πρώτο 20λεπτο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Αργεντίνος μέσος έχει θλάση στον αριστερό δικέφαλο και θα κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα αλλά αναμένεται να μείνει για 3 εβδομάδες εκτός, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα ματς με τον Παναθηναϊκό στις αρχές του Ιανουαρίου.
Ο ίδιος τόνισε μετά το παιχνίδι:
«Πονάω πολύ. Αύριο (17/12) θα κάνω εξετάσεις και θα δούμε. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα (16/12) και καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε μια καλή ομάδα και βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442