Νέος τερματικός σταθμός του τραμ στο Ασκληπιείο Βούλας από την Πέμπτη
Από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου το τραμ θα φτάνει μέχρι και το Ασκληπιείο της Βούλας σύμφωνα με ανακοίνωση της Τραμ ΑΕ. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η μέση συχνότητα δρομολογίων θα είναι 7,5 λεπτά, ενώ θα εξυπηρετούνται περίπου 2.500 άνθρωποι ημερησίως.
Από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου το τραμ θα φτάνει μέχρι και το Ασκληπιείο της Βούλας όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Τραμ ΑΕ.
Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρία αναφέρει ότι η μέση συχνότητα των δρομολογίων θα είναι τα 7,5 λεπτά, ενώ η συγκεκριμένη επέκταση αναμένεται να εξυπηρετήσει περίπου 2.500 μετακινήσεις ημερησίως.
Στο νέο τερματικό σταθμό η έκδοση εισιτηρίων γίνεται τόσο από τους αυτόματους πωλητές, όσο και από εκδοτήρια. Υπενθυμίζεται, ότι το τραμ διαθέτει εισιτήριο των 0,40 € για μετακινήσεις μέχρι 5 συνεχόμενες στάσεις.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας