Υπέρ της δωρεάς οργάνων η Αλέκα Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στο Ωνάσειο
Τη σημασία της δωρεάς οργάνων υπογράμμισε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, με την επίσκεψή της την Πέμπτη στο Ωνάσειο, ανταποκρινόμενη έτσι στο αίτημα οικογένειας, που αναζητεί μόσχευμα για μεταμόσχευση καρδιάς για το νεαρό Δημήτρη Καρύτσα.
Τη σημασία της δωρεάς οργάνων υπογράμμισε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, με την επίσκεψή της την Πέμπτη στο Ωνάσειο, ανταποκρινόμενη έτσι στο αίτημα οικογενειας, που αναζητεί μόσχευμα για μεταμόσχευση καρδιάς για το νεαρό Δημήτρη Καρύτσα.
Σε δηλώσεις της, η κ. Παπαρήγα τόνισε την ανάγκη να ενημερωθεί ο λαός για τη σημασία της δωρεάς μοσχευμάτων και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ήδη το ΚΚΕ. Η γραμματεάς του ΚΚΕ σημείωσε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμη και υποχρεωτικές εκπομπές στα ΜΜΕ για την αξία της δωρεάς οργάνων και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή.
Η κ. Παπαρήγα απηύθυνε έκκληση για τον νεαρό ασθενή, λέγοντας ότι «ο Δημήτρης Καρύτσας εξαρτάται και από μας και από την ευαισθησία που θα δείξουμε όλοι εμείς που τυχόν βρεθούμε μπροστά σε μία τραγική κατάσταση, να χάνουμε έναν άνθρωπό μας, χωρίς καμία ταλάντευση ας σώσουμε κάποιον άλλο».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας